Kijk Uit: Zijn je oogappels correct vastgeklikt?– deel 1

Ma 14.08.2017 - 11:48
0[1]

Het gebeurt spijtig genoeg nog te vaak dat kinderen meerijden in de auto terwijl ze niet of niet correct zijn vastgemaakt. Onbegrijpelijk, want het gevaar is dan even groot als wanneer je je oogappel onbewaakt op een balkon van een appartementsgebouw zou laten spelen. In een correct gebruikt kinderzitje loopt je zoon of dochter maar liefst drie keer minder risico om gedood of zwaargewond te worden bij een ongeval. Het merendeel van de ouders denkt wel dat ze hun kind perfect hebben vastgemaakt, maar uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de kinderen fout is vastgeklikt in de wagen. Daarom voeren de Vlaamse overheid en de VSV een nieuwe campagne.

De tien van de politie

Di 08.08.2017 - 13:47
7381 thumb[1]

Werken bij de politie, niet altijd de makkelijkste job . Maar wat houdt een job bij de politie nu juist in? En vooral: wie zijn die politiemensen en wat doen ze concreet? MARK Magazine sprak met tien medewerkers van de politie. Van hoefsmid tot piloot, van islamoloog tot ICT-expert: allemaal staan ze ten dienste van de burger.

Lees meer →

Kijk Uit: Bob is top, want anders wordt het misschien wel een flop!

Za 05.08.2017 - 10:48
Default[1]

Leve de zomer, de terrasjes, de barbecues, de festivals, ... Er zijn in de zomer gelegenheden zat om te feesten. Heel wat mensen hebben daar helemaal geen alcohol voor nodig, maar voor anderen hoort er nu eenmaal een goed glas bij. Daar is op zich niets mis mee, zolang je maar niet overdrijft en nadien niet meer het stuur neemt, want rijden en drinken gaan nooit samen! De nieuwe Bob zomercampagne wil alle bestuurders er nogmaals aan herinneren!