Ontsnapt uit de gouden kooi: ICT-expert Laurent Bounameau

Di 27.06.2017 - 14:53
Laurent chr [1]

Laurent Bounameau (45), commissaris en ICT-expert bij de Federale Politie, was 15 jaar toen hij zich inschreef voor een opleiding bij defensie. Na een jarenlange loopbaan bij de overheid, ging hij een kijkje nemen in de privé, om na twee jaar met plezier terug te keren.

Lees meer →

Kijk Uit: De grote zomeruittocht

Za 24.06.2017 - 19:00
I ku zomeruittocht

Veel mensen gaan in de zomer op vakantie met de auto en onder hen zijn er ook heel wat die hun caravan meenemen. Daarbij horen vaak lange ritten bij hoge temperaturen. Wil je echter het rij- en reisplezier niet laten bederven dan zijn pech en ongevallen uiteraard te mijden als de pest. Als je er dus echt leuke herinneringen wil aan overhouden, dan mag je enkele belangrijke zaken niet uit het oog verliezen. Kijk Uit geeft een aantal nuttige tips.

De Tour de France passeert: zorg dat je tijdig demarreert !

Vr 23.06.2017 - 11:26
Polfedvelo

Doortocht Tour de France in België op 2 en 3 juli

BRUSSEL, 23/06/2017. - Op 2 en 3 juli 2017 doorkruist de Tour de France ons land. De coördinatie- en steundirectie van de Federale Politie Luik zal tijdens deze doortocht de politionele maatregelen coördineren. Zij staat, samen met meer dan honderd van haar federale en lokale collega's, klaar om dit evenement in goede banen te leiden en geeft alvast wat goede raad aan iedereen die tijdens het evenement in de buurt zal zijn.

Lees meer →