VIDEO - Gewapende overval op een agentschap van LADBROKES in Brussel

161015 BRUXELLES A
Datum:
15.10.2016
Plaats:
Bruxelles

Op zaterdag 15 oktober 2016 werd in Brussel een kantoor van LADBROKES overvallen aan de Adolphe Maxlaan.

Rond 11u10 verschijnt een man aan de inkom van het agentschap en de bediende opent de deur. Eenmaal binnen doet hij eerst alsof hij belangstelling heeft voor de schermen aan de muur en gaat dan richting toonbank waar hij de bediende aanspreekt. Hij eist het geld uit de kassa maar de vrouw weigert. Hij probeert dan over de toonbank te springen maar de vrouw duwt hem terug en vraagt de hulp van de andere klanten. De overvaller houdt hen op afstand door te beweren dat hij gewapend is. Hij slaagt er uiteindelijk in over de toonbank te springen waarop alle aanwezigen zich snel uit de voeten maken. De dief neemt het geld uit de kassa en gaat op zijn beurt naar de uitgang maar staat voor een gesloten deur. Na enkele ogenblikken krijgt hij de deur dan toch open en gaat er vandoor met de buit.

De dader is van Noord Afrikaanse origine. Hij is vermoedelijk tussen 30 en 35 jaar oud. Hij is atletisch gebouwd en kaal geschoren.

Op het ogenblik van de feiten droeg hij een donkere sweater met een kap van het merk G-STAR RAW, een jeansbroek en baskets.

Verspreid op 11/04/2017 op verzoek van het parket van Brussel.

Getuigenissen

Hebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300.

U kan ook reageren via email: opsporingen@police.belgium.eu.