Moord op Baldassare SORCE

170503 LIEGE PR
Datum:
03.05.2017
Plaats:
Sclessin

Op woensdag 3 mei 2017, omstreeks 22u45, verlieten de gerant en zijn bediende het etablissement GRANDE FRATELLO in de rue Ernest Solvay in Sclessin.

Op het ogenblik dat de twee mannen in de rue Ernest Solvay wandelden, reed een wagen hen voorbij en werd er in hun richting geschoten. De gerant, Baldassare SORCE, overleed aan zijn verwondingen en de bediende raakte licht gewond.

Enkele dagen voor de feiten werd er een verdacht voertuig opgemerkt in de buurt. Het gaat om een kleine zwarte wagen waarin twee personen zaten. De wagen stond geparkeerd vlak voor het gebouw van de FGTB op de hoek van de rue Île-Coune en de rue Ernest Solvay.

Er werd een robotfoto van de bestuurder gemaakt.
Het gaat om een man van 45 à 50 jaar oud en hij is zwaar gebouwd. Hij heeft een getaande huid, donkere ogen, zwart kortgeschoren haar en dikke, donkere wenkbrauwen. De man heeft een baard en een litteken op de linkerkaak.

Herkent u deze persoon of heeft u verdachte handelingen opgemerkt in de nabijheid van de feiten, neem dan contact op met de politie. Alle informatie is welkom bij de speurders.

Discretie wordt verzekerd.

Verspreid op 02/06/2017 op verzoek van onderzoeksrechter Mevrouw Rusinowski in Luik.

Getuigenissen

Hebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300.

U kan ook reageren via email: opsporingen@police.belgium.eu.