Tweede rekruteringsdag van politiezone Zuid

Op 24 september organiseert politiezone Zuid een tweede rekruteringsdag in Vorst. Een hele dag lang kunnen kandidaten hun fysieke paraatheid testen en een antwoord krijgen op al hun vragen over de nieuwe rekruteringsprocedure en een leven als politieman of -vrouw.

coaching

Vanaf 9u30 gooien we de deuren van " Salle de sport de l'école du Bempt “ in Vorst open voor toekomstige politie-inspecteurs. De ganse dag kan je er terecht met al je vragen over een carrière bij de politie.

Je krijgt er de kans om je sportief niveau te testen op een simulatie van het functioneel parcours. Sterker nog, je kan jezelf meten met onze speciale eenheden en onze eigen Tiktok-ster Mi.ka. Kan jij hun toptijd kloppen in een race tegen de klok? 

Ondertussen kan je ook kennismaken met onze politiezone en voorzien we demonstraties van onze hondenbrigade en speciale SRU-eenheden.  Jong en oud kunnen deelnemen aan actviteiten georganiseerd door onze speciale eenheden. 

 

Onze mensen delen graag hun ervaringen vanop het terrein. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk voor te bereiden op een toekomst bij politiezone Zuid.

De dienst rekrutering en selectie van de Federale Politie geeft er antwoorden op je vragen over de nieuwe rekruteringsprocedure.

Vertegenwoordigers van Rainbow Cops zullen aanwezig zijn om te informeren, bewust te maken en informatie uit te wisselen over LGBTQI+-kwesties binnen de politie en de slachtoffers te verwijzen naar de bevoegde instanties.

Het evenement zal plaatsvinden in " Salle de sport de l'école du Bempt“ in Vorst, Het officieel adres is Neerstalsesteenweg 261, maar er is een ingang voorzien via de Britse Tweede Legerlaan. 

Programma

  • 9u30 - 16u30: Simulatie sportieve proef (VOLZET!)
  • 11u en 15u: Demo K9 (Hondensteun)
  • 12u en 14u: Demo SRU (Speciale eenheden)
  • Ganse dag: Sensibilisatie Rainbow cops en parcours SRU

Tot en met 23 september kan je inschrijven voor de sportproef.  

 De plaatsen zijn beperkt. Wees er dus snel bij  

balance



We kijken ernaar uit je te ontmoeten! 

Onze investering is jou voor te bereiden op een toekomst bij politiezone Zuid.