Klacht of aangifte bij politiezone Minos? Maak een afspraak online!

Vanaf 1 juli 2020 start de politiezone Minos met een online afsprakensysteem om een betere en efficiëntere dienstverlening te kunnen garanderen.

Waarom een afspraak? Het grote voordeel van werken op afspraak is dat jij zelf het tijdstip van je komst bepaalt. Je wordt sneller geholpen en ook meteen door de juiste persoon. Je krijgt meer privacy want er staat niemand achter jou te wachten. Bovendien weet je op voorhand welke documenten je moet meebrengen waardoor je dossier meteen volledig kan opgestart worden.

Hoe maak je een afspraak? Eenvoudig en online via bovenstaande afbeelding.

Je kiest over welk soort afspraak het gaat, vervolgens duid je aan waar (hoofdcommissariaat te Mortsel of wijkcommissariaten te Boechout, Borsbeek, Wijnegem en Wommelgem) en wanneer je wil langskomen. Heb je geen internet, twijfel je of je wel aangifte moet doen of wil je aangifte doen van iets dat je niet in de keuzelijst terugvindt?

Je kan ons steeds bereiken via het nummer 03 451 98 98. We geven je graag advies en maken voor jou een afspraak.

Bij een bezoek aan één van onze commissariaten vragen we je vriendelijk om een mondmasker te dragen voor je eigen veiligheid en die van onze medewerkers.

Voor dringende meldingen en politietussenkomst kan je uiteraard nog steeds bij ons terecht via het noodnummer 101.