BOB, en trots erop!

PZ Brasschaat ondersteunt de BOB-zomercampagne voluit. BOB van aperitief tot degistif

Hopelijk wordt het snel echt zomer en kunnen we uitkijken naar lekkere barbecues met vrienden, de zotte ambiance van het WK voetbal, een hele resem festivals en zalig lang terrasjesweer. Uiteraard hoort daar een frisse pint, een lekker glas wijn of een sprankelende gin-tonic bij. Wij hopen dat je er met volle teugen van geniet, maar niét als je nog moet rijden. Want een échte BOB heeft nul op…

Rijden en drinken? Dat gaat niet samen

Ondanks de inspanningen om iedereen te sensibiliseren, blijft rijden onder invloed van alcohol een groot probleem in België. Naast dronken rijden brengt ook het rijden onder invloed van drugs grote risico’s met zich mee. Er zal ook aandacht gegeven worden aan het rijden onder invloed van drugs.

Nul op? Bedankt BOB!

Blijf jij als chauffeur altijd nuchter om je vrienden naar huis te brengen na een avondje stappen? Kunnen ze blindelings op jou vertrouwen voor veilig vervoer als jullie de bloemetjes samen buitenzetten? Of neem jij steevast de taxi of de bus, zelfs als je maar één glaasje op hebt? Chapeau, dan ben jij goed bezig! En dat kunnen wij alleen maar toejuichen. Ook de BOB-zomercampagne geeft je graag een schouderklop met de slogan ‘BOB, en trots erop!’. Surf naar www.ikbob.be voor meer informatie.

Op naar een verkeersveilige zomer

Voor de lokale politie Brasschaat is verkeersveiligheid een absolute prioriteit. Heel het jaar door proberen wij mensen te motiveren om op een veilige manier aan het verkeer deel te nemen. Wij voeren ook heel wat controles uit. Vanaf vrijdag 8 juni tot en met maandag 3 september 2018 gaan we dat nog actiever doen in het kader van de zomercampagne BOB. Laat je niet vangen, wees een échte BOB, en trots erop!