Vacature Gemachtigd opzichter

Gebeten door veilig bewegen in het verkeer? Graag buiten en behulpzaam met een groot hart voor schoolkinderen? Tevens een vroege vogel en niet bang van wat regen?

verkeersbordje gemachtigdsopzichter

Dan is “GEMACHTIGD OPZICHTER” misschien iets voor u!

U hebt ze alvast opgemerkt in de schoolomgeving tijdens de ochtend-, middag- en avondspits om de zwakke weggebruikers, in het bijzonder schoolkinderen, veilig te helpen oversteken.

Hoewel een gemachtigd opzichter vooral zelfstandig werkt, staat hij of zij er niet alleen voor. U komt immers terecht in een fijn en enthousiast team en de dankbaarheid van de zwakke weggebruiker die u helpt bij het oversteken, zorgt op zich al voor een boost. Geïnteresseerd? Ja, lees dan zeker verder!

Hoe gaat dit allemaal in zijn werk?  Na een verplichte theoretische opleiding gegeven door onze medewerkers van de dienst verkeer, wordt u klaargestoomd om op de schoolroutes en cruciale punten in de schoolomgeving ingezet te worden. Uw hulp kan zeker ook gebruikt worden bij het grote voetgangers- en fietsexamen in het vierde en zesde leerjaar.

U zal ’s ochtends ingezet worden tussen +/- 07u30 en 8u30 en ’s namiddags tussen +/- 15u00 en 16u00. De locatie zal – in de mate van het mogelijke – worden afgestemd op uw woonomgeving.  Het aantal keren dat u wordt ingezet, wordt in onderling overleg afgesproken.

 

Wat bieden wij u aan?

  • u maakt deel uit van een fijn en enthousiast team;
  • er is begeleiding en ondersteuning;
  • verplichte theoretische opleiding getoetst aan de praktijk in het reële verkeer (data volgen na inschrijving);
  • overeenkomst en verzekering via het platform Give a Day van de gemeente Brasschaat;
  • machtiging van de burgemeester;
  • gratis uitrusting: fluo overgooier, armband en draagbaar verkeersbord C3;
  • 1x per jaar een bijeenkomst met de groep vrijwilligers om bij te praten met een evaluatiemoment;
  • een enorme dankbaarheid en appreciatie vanuit het politiekorps Brasschaat.

Aangezien u in een omgeving met kinderen werkt, dient een uittreksel uit het strafregister model 596-2 te worden voorgelegd (max 3 maanden oud).

Overtuigd? Inschrijven kan via www.verkeerspreventiebrasschaat.be

Labels