Geef uw bericht door via het contactformulier

Dit contactformulier kan niet gebruikt worden voor dringende oproepen of voor noodsituaties. Voor noodoproepen dient men het nummer 101 te bellen. In alle andere gevallen kan u 24u op 24u terecht op het nummer 03/ 650 35 00 om informatie te vragen maar ook om informatie te geven. Eventueel wordt u naar de juiste plaats doorverwezen afhankelijk van uw vraag.

Dit formulier vervangt geenszins het nummer 101 en  dient enkel om niet dringende zaken te melden aan de politie en wel op een drempelverlagende manier. De diensten die uw melding verwerken behouden het recht deze meldingen te publiceren en/ of er commentaar op te geven. Op die manier maken wij een open communicatie tussen het publiek en de politie mogelijk. De namen van de melders alsook hun mailadressen worden echter niet openbaar gemaakt.



Vul uw formulier zo volledig mogelijk in en klik dan op de knop "verstuur". Uw bericht wordt zo spoedig mogelijk behandeld. U ontvangt ook een registratiebevestiging.

Klik hier om naar het formulier voor uw bericht te gaan.

Je vraag blijft onbeantwoord? Contacteer Lokale Politie Brasschaat via het contactformulier of telefonisch via 03 650 35 00.