Je wil een uittreksel uit het strafregister van een onderneming?

Een uittreksel van het strafregister van een rechtspersoon (vennootschap, vzw, onderneming) kan je aanvragen bij het Centraal Strafregister.

De gemakkelijkste weg is om het contactformulier in te vullen op de website van de FOD Justitie. Je bericht komt dan rechtstreeks bij de juiste dienst terecht: https://justitie.belgium.be/nl/contacteer_ons

Lukt dit niet? Dan kan je telefonisch contact opnemen of een brief sturen. Vermeld in dat geval zeker de naam van de onderneming, het ondernemingsnummer, het adres, en de reden van je aanvraag. Vergeet ook geen kopie van je identiteitskaart of paspoort toe te voegen.

FOD Justitie
Centraal Strafregister
Waterloolaan 115
1000 Brussel
02 542 65 11

Opgelet: enkel personen gemachtigd om de rechtspersoon te vertegenwoordigen kunnen het uittreksel aanvragen. Het uittreksel van het strafregister van een onderneming persoonlijk ophalen kan ook:

Loket van de dienst Centraal Strafregister
Waterloolaan 80
1000 Brussel

Openingsuren: 09:00 - 11:30 uur en 14:00 - 15:30 uur.

Doe je aanvraag op tijd! Het kan immers een tijdje duren vóór je antwoord krijgt. Twijfel je of je aanvraag goed is aangekomen? Neem dan telefonisch contact op met de cel Informatie (bereikbaar op dinsdag en donderdag) op het nummer 02 542 65 11.

Opgelet: onderstaand nummer is het nummer van onze politiezone en is dus niet geschikt voor vragen rond jouw persoonlijke aanvraag!

Je vraag blijft onbeantwoord? Contacteer ons via het contactformulier of telefonisch via 03 210 40 00.