SAMEN TEGEN CORONA

Ons land ontsnapt niet meer aan de gevolgen van het Coronavirus. Ook wij nemen als korps gepaste maatregelen om zowel de gezondheid van onze werknemers, bezoekers en partners te garanderen. 

 

Daarom zal ons onthaal vanaf maandag 23/03 enkel werken op afspraak voor dringende aangiftes tussen 9u en 17u op weekdagen en zaterdag. Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn vragen wij dan ook om niet dringende aangiftes uit te stellen tot een later tijdstip.  

Indien je twijfelt over de ernst van je aangifte of je wil een afspraak maken, kan je op werkdagen tussen 08u00 en 18u00 telefonisch bij onze medewerkers terecht op 03 293 22 22 of steeds via e-mail op info@pz-klein-brabant.be 

Wij verzoeken jullie evenwel vriendelijk een bezoek aan ons commissariaat uit te stellen wanneer je ziek bent, wanneer je je niet lekker voelt of wanneer het om een niet dringende aangifte of klacht gaat.  Wij hopen op jullie begrip voor onze voorzorgsmaatregelen. 

Voor meer info omtrent het corinavirus kan je een kijkje nemen op onze website onder het topic 'coronavirus'.

We werken samen aan meer veiligheid en leefbaarheid in Klein-Brabant.  #samentegencorona  BELANGRIJK: bij dringende politiehulp bel je nog steeds 101.