Jens Van Dyck

Hoi, mijn naam is Jens. Ik ben inspecteur van politie en één van de contactpersonen rekrutering voor de politiezone Lier. Hieronder stel ik mij graag kort even voor:  

In 2008 ben ik begonnen aan mijn bacheloropleiding Orthopedagogie – Toegepaste Jeugdcriminologie aan de Karel de Grote hogeschool te Antwerpen. Nadat ik in 2011 ben afgestuurd aan de hogeschool heb ik enkele jaren in de privésector gewerkt. Tijdens mijn bacheloropleiding heb ik interesse gekregen in een job bij de politie. In 2013 heb ik mezelf ingeschreven voor de selectieproeven en op 1 oktober 2014 ben ik mijn opleiding tot inspecteur gestart aan de politieschool Antwerpen (Campus Vesta). Sinds 1 oktober 2015 ben ik tewerkgesteld bij de politiezone Lier waar ik deel uitmaak van de dienst interventie.

Binnen de politiezone Lier heb ik de mogelijkheid gekregen om te werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb diverse opleidingen gevolgd en naast mijn taak als inspecteur bij de dienst interventie ben ik onder andere ook contactpersoon rekrutering, mentor (begeleiding nieuwe medewerkers) en spotter (politiefunctie in burgerkledij tijdens voetbalwedstrijden).  

Ik werk graag voor de politiezone Lier omwille van de aangename werksfeer, de enthousiaste collega’s en de mogelijkheid die ons geboden wordt om gebruik te maken van moderne materialen en technologieën.