Maatregelen Coronavirus (COVID-19) politiezone Noorderkempen

Graag brengen wij u via deze weg op de hoogte van een aantal bijkomende maatregelen die de politiezone Noorderkempen neemt om verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan.

Voor dringende noodhulp blijven wij uiteraard beschikbaar via het nummer 101.

Voor de niet-dringende politiehulp nemen wij een aantal voorzorgen om de verspreiding van het virus te vermijden/beperken. De belangrijkste maatregel daarbij is dat we tot en met 3 april enkel nog op afspraak werken, die u telefonisch kan maken tijdens de weekdagen van 8 tot 17 uur, op het nummer 03 340 88 00. Deze afspraken zullen doorgaan op het hoofdkantoor te Hoogstraten, Vrijheid 13. Hierdoor kunnen we vermijden dat er te veel mensen in een kleine ruimte moeten wachten. Door deze maatregel zullen de wijkkantoren (Meer, Merksplas en Rijkevorsel) hun deuren sluiten en dus geen onthaal voorzien.

Kom je toch zonder afspraak naar het kantoor? Dan bekijkt de onthaalmedewerker of je direct geholpen wordt of je later kan terugkomen op een afgesproken tijdstip. We willen wel een warme oproep doen om enkel een afspraak te maken wanneer het nodig is. Als u twijfelt, kan u steeds telefonisch overleggen met onze onthaalmedewerker.

Tot slot hopen wij dat iedereen gespaard blijft van gezondheidskwalen en dat we deze crisis snel achter ons kunnen laten.

Bedankt voor uw begrip.