Fotoshoot communie- of lentefeest op zaterdag 16 maart 2024

Op zaterdag 16 maart 2024 geven de Politie Regio Turnhout en de HVZ Taxandria de gelegenheid om gratis communie- of lentefeestfoto's te maken bij politie- en brandweerwagens op het voormalig militair domein in Weelde-Statie. Opgelet: Inschrijven is verplicht! 

fotoshoot communie_lentefeest_2024

Op zaterdag 16 maart 2023 krijgen communicanten en (lente)feestelingen de kans om tussen 09.30 uur en 16.00 uur communie- of lentefeestfoto's te komen maken bij interventievoertuigen, een politiemotor en/of verschillende brandweerwagens.

Ook Brandweervereniging Vlaanderen zet mee de schouders onder dit initiatief. Zij zijn de trotse eigenaar van een unieke collectie oude brandweer- en ziekenwagens, die je kan bewonderen in het brandweermuseum in Weelde-Statie. Ook bij een aantal van die oude brandweer- en ziekenwagens kunnen er foto's gemaakt worden. Bij mooi weer gaat het door in openlucht, bij regenweer worden de voertuigen opgesteld in een loods op het militair domein. Je moet wel zelf voor een fotograaf en eigen fotoapparatuur zorgen. Het maken van communie- of lentefeestfoto's bij onze voertuigen is verder volledig gratis.

Inschrijven!

Om praktische redenen vragen we je wel om je vooraf in te schrijven via een online formulier voor 8 maart 2024. Daar kan je aangeven in welk tijdsvak je wil langskomen. We voorzien 11 tijdsvakken van telkens een halfuur: het eerste om 09.30 uur, het laatste om 15.30 uur. Per tijdvak worden maximum 10 kinderen toegelaten, om een te grote drukte op eenzelfde moment te vermijden. 

Wie heeft ingeschreven, ontvangt midden maart een bevestigingsmail met het juiste tijdstip en alle verdere praktische info. Check de map 'ongewenste mails' als je midden maart nog geen bevestiging ontvangen hebt!

>>Inschrijven fotoshoot 16 maart 2024

Nog enkele praktische afspraken op een rij:

  • Je brengt je eigen fotograaf mee of je neemt zelf de foto's.
  • Elk kind moet begeleid worden door een volwassene.
  • Alleen wie ingeschreven is, kan naar het fotomoment komen.
  • Je inschrijving geldt zowel voor foto’s bij voertuigen van politie als brandweer.
  • Bij slecht weer kunnen de foto’s in een loods gemaakt worden op het militair domein.
  • We vragen om je hoffelijk op te stellen zodat iedereen rustig zijn foto's kan nemen, zonder dat anderen in beeld lopen.
  • We voorzien een aantal attributen: politiekepie, brandweerhelm, brandweerslang … Graag zorg dragen voor dit materiaal.
  • We zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen.
  • Tijdens je bezoek kunnen medewerkers van de politie of de brandweer foto’s maken voor hun communicatiedoeleinden. Sta je liever niet op de foto, laat het dan gerust even weten.

Wij zijn achteraf benieuwd naar jouw communie/lentefeestkaartje, en we posten die graag op onze facebookpagina als jullie hiermee akkoord gaan. Stuur ons gerust eentje op via pz.regioturnhout.communicatie@police.belgium.eu

We wensen je een fijn communie- of lentefeest!