Jouw snelheid, onze veiligheid.

Jouw snelheid, onze veiligheid. Met deze boodschap lanceert de VSV een nieuwe snelheidscampagne. Jouw snelheid in de auto zorgt niet alleen voor je eigen veiligheid maar ook die van alle andere weggebruikers. Door te snel te rijden breng je iedereen in gevaar: je ziet minder, je stopafstand wordt groter en de gevolgen bij een botsing zijn ernstiger. Hou je dus aan de snelheidslimiet!

jouw snelheid, mijn veiligheid

Jouw snelheid, onze veiligheid. Met deze boodschap lanceert de VSV een nieuwe snelheidscampagne. Jouw snelheid in de auto zorgt niet alleen voor je eigen veiligheid maar ook die van alle andere weggebruikers. Door te snel te rijden breng je iedereen in gevaar: je ziet minder, je stopafstand wordt groter en de gevolgen bij een botsing zijn ernstiger. Hou je dus aan de snelheidslimiet! Je kan zelf ook mee ambassadeur worden van de campagne door hier het campagnemateriaal te downloaden.

Download het campagnemateriaal hier:  https://www.veiligverkeer.be/campagnes/jouw-snelheid-onze-veiligheid?utm_campaign=snelheid-2024&utm_source=web&utm_medium=vbtekst&utm_content=wvbtekst 

 

Labels