Op zoek naar eigenaars van juwelen, juwelendoosje en horloge, vermoedelijk afkomstig van (woning)inbraken.

De Politie Regio Turnhout is op zoek naar de eigenaars van een reeks juwelen, juwelendoosjes en een horloge. Die zijn vermoedelijk afkomstig van één of een aantal (woning)inbraken. De voorwerpen werden aangetroffen bij twee verdachten die de politie recent in Antwerpen kon oppakken nadat de Politie Regio Turnhout hen na doorgedreven onderzoek op het spoor was gekomen voor hun mogelijke betrokkenheid bij woninginbraken in onze politiezone. In bijlage vind je een overzicht van de voorwerpen. 

juweel

Werd je recent het slachtoffer van een (woning)inbraak en herken je één of een aantal van deze voorwerpen omdat ze bij jou zijn gestolen? Neem dan telefonisch contact op met de lokale recherche van de Politie Regio Turnhout op het nummer 014 40 80 69. Dat kan elke werkdag van 08.30 uur tot 16.30 uur.

Wanneer je één van de voorwerpen op de foto's in het document bijlage herkent en contact opneemt met de politie, is het belangrijk dat je verwijst naar het nummer bij de foto van het voorwerp waarvoor je belt. Houd ook het dossiernummer bij de hand van het proces-verbaal dat de politie heeft opgesteld n.a.v. de (woning)inbraak waarbij de voorwerpen werden ontvreemd.

Aarzel niet dit bericht te delen met familie, vrienden of kennissen. Mogelijks werden zij recent ook het slachtoffer van een inbraak en is één van deze voorwerpen misschien wel van hen.