Dag van de Motorrijder

Een nieuwe lente, een nieuw motorseizoen. We nodigen je zondag 24 maart 2024 graag uit op de Dag van de Motorrijder aan de veiling BelOrta in Borgloon!

dag motorrijder

Wanneer de eerste zonnestralen de bodem opwarmen, begint het bij vele motorrijders te kriebelen om weer op die motorfiets te springen. Of je nu na een korte winterstop of een langere rustperiode weer op de motor wil kruipen, een snelle opfrissing van je rijvaardigheden en een technische controle van je tweewieler is geen overbodige luxe, maar een échte must voor een veilige start van het motorseizoen.

Daarom zet de VSV in samenwerking met verschillende partners waaronder PZ kanton Borgloon alle motorrijders centraal op de Dag van de Motorrijder tijdens het voorlaatste weekend van maart.

Op zondag 24 maart 2024 kunnen motorrijders op 18 locaties in Vlaanderen deelnemen aan gratis activiteiten. Op elke locatie kunnen motorrijders hun rijvaardigheden opfrissen op het behendigheidsparcours en hun motorfiets technisch laten nazien. Daarnaast bieden bepaalde locaties ook een begeleide rondrit, EHBO- of andere workshops en testritten aan. 

Inschrijven vanaf 1 februari

Alle activiteiten zijn gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Wil je zeker kunnen deelnemen aan een bepaalde activiteit, dan raden we aan om tijdig in te schrijven.

Deelnemers van het behendigheidsparcours die zich online inschrijven, maken zelfs kans op een mooie prijs!

Home - Dag van de Motorrijder 2024