Nieuws

Steunbetuiging aan de helden van de zorg

Eerbetoon op vrijdag 16 april 2021 om 14.00 uur aan de helden van de zorg en alle sterkhouders in cruciale sectoren vanwege de lokale politie Maasland (Dilsen-Stokkem/Maaseik) en de brandweerzone Oost-Limburg Post Maaseik. Dit eerbetoon vindt plaats aan het ZOL Campus Maas & Kempen op de Diestersteenweg 425 te Maaseik. 

Met dit eerbetoon willen wij onze waardering uiten naar de talloze sectoren die boven zichzelf uitstijgen in deze zware corona tijd, met in het bijzonder ons zorgpersoneel. 

Politie Maasland gaat steeds meer digitaal!

Onze politiezone gaat mee met zijn tijd. Dit doen we door in te springen op enkele nieuwe digitale projecten. 

Gegevens eigenaar hond of kat aanpassen bij chipnummer

Vanaf april 2021 worden de gegevens van de eigenaar van een hond of een kat afgeschermd omwille van privacyregels. Dit kan aangepast worden, zodat wij de gegevens toch nog kunnen raadplegen. Pas de privacymodus aan via de site https://online.dogid.be/ .

Digitale editie Politieraad – 16 maart 2021

Op 16/03/2021 om 20.00 uur vond de politieraad van de Politiezone Maasland plaats. Omwille van de coronamaatregelen betrof het een digitale editie met gebruik van MS Teams. Het openbare gedeelte werd opgenomen en wordt ter beschikking gesteld van het publiek.

Agenda politieraad

Op dinsdag 16/03/2021 wordt om 20.00 uur een politieraad georganiseerd.