Mobiliteit - Vacante plaats HINP Dagcoördinator

Onze politiezone gaat over tot de aanwerving van een Hoofdinspecteur van politie - Dagcoördinator Algemene Steundienst via de mobiliteitscyclus.

Wens je deel uit te maken van een superteam in het mooie en uitdagende Maasland en zijn 12-urendiensten voor jou geen probleem? Dan is nu jouw kans!

We want you

De Hoofdinspecteur van politie van de Algemene SteunDienst (ASD) zal ingeschakeld worden in de functie van dagcoördinator (DC). De dienst DC wordt uitgevoerd van maandag tot en met zaterdag en op de wettelijk vastgelegde brugdagen van 06.30 uur tot 18.30 uur. Aanvullend kunnen de middenkaders van dienst interventie projectdiensten en/of vervanging in interventiediensten uitvoeren op het terrein, zowel in de week als in de weekends. 

De hoofdopdracht van de DC is van sturende en coördinerende aard met ondersteuning naar het personeel toe, van ALLE operationele ploegen op het terrein alsook aan de dienst onthaal. De DC heeft de operationele leiding onder supervisie van de korpschef of diens vervanger. Tevens worden door de DC ook richtlijnen en briefings gegeven aan de interventie- en projectploegen. 

Elk middenkader van de algemene steundienst is teamleider van een aantal inspecteurs die werkzaam zijn binnen de interventie. In zijn functie van teamleider zal hij/zij de teamleden begeleiden door:

  • de opvolging via het evaluatieproces;
  • de kwaliteitscontrole en het viseren van alle door hen opgestelde processen-verbaal;
  • in samenspraak na te gaan welke opleidingen opportuun zijn voor de betrokken inspecteur;
  • te zorgen dat de inspecteurs kunnen beschikken over de nodige materialen;
  • een eerste aanspreekpunt te zijn bij alle mogelijke problemen; 
  • bijstand te leveren in het kader van de projectwerking. 

De dagcoördinator vervult binnen de zone een "sleutelrol". Hij/zij zorgt voor de goede werking van de operationele diensten. Het zal bij momenten een moeilijke en zware taak zijn en vraagt het nodige respect van alle medewerkers. 

Wil je deze uitdaging graag aangaan? Aarzel niet en stel je kandidaat!

Meer info vind je terug in de functieomschrijving hieronder. Je kan ook telefonisch contact opnemen bij bijkomende vragen via het nummer 089/56 92 11 of via mail pz.maasland@police.belgium.eu . 

Solliciteren kan tot 30/12/2022 via de Sara applicatie: HINP dagcoördinator ASD

Mobiliteit HINP ASD 2022-5