Je kan je bengel inschrijven voor de cursus Paashaas

Binnen een paar weekjes komt de paasvakantie er weer  aan en dan wordt in het verkeerspark van het provinciedomein Kessel-Lo alles in gereedheid gebracht voor een nieuwe cursus “Paashaas”, verkeerslesjes voor kinderen van 5 tot 7 jaar.

Aankondigingsbeeld

Zoals de voorbije jaren biedt de politiezone Leuven ook dit jaar een lessenreeks aan.

Kinderen tussen 5 en 7 jaar kunnen tijdens deze lesjes de vele verkeersregels onder de knie krijgen. Er worden lesjes gegeven over de verkeersregels voor voetgangers en over de basisregels die gelden voor fietsers. De verkeerstekens komen ook aan bod. De theorie kan nadien geoefend worden op het parcours van het verkeerspark.

Deelnemen is gratis!

De lesjes vinden tijdens de eerste week van de paasvakantie plaats, dit is van maandag 3 april tot vrijdag 7 april, in het verkeerspark van het provinciedomein Kessel-lo. De cursus “Paashaas” duurt een week. De kinderen kunnen zowel in de voor- als in de namiddag les volgen. In de voormiddag starten de lesjes om 10 uur en eindigen ze om 11.30 uur. In de namiddag starten we om 13.30 uur om te eindigen om 15 uur. De inhoud van beide lessenreeksen is identiek.

Inschrijven voor de lessenreeks 

Elk jaar weer is er een enorme belangstelling voor deze lesjes, inschrijven is zeker nodig! Inschrijven kan telefonisch op het nummer 016 25 38 86 of met een e-mail naar het verkeerspark.

Het is aangeraden dat de kindjes hun eigen fietsje en fietshelm meebrengen. Dit fietsje zijn ze gewoon en op die manier zijn er zeker voldoende rijwielen beschikbaar.