Voorwoord voorzitter

Het internet verovert de wereld. De oprukkende digitalisering opent nieuwe mogelijkheden, doet nieuwe behoeften ontstaan. Daar kan je als professionele politieorganisatie de dag van vandaag niet naast kijken. Communicatie met de buitenwereld, hoe klein- of grootschalig de contacten ook mogen zijn, is gewoon een must en is stilaan maar zeker een deel geworden van ons dagelijks leven.



Deze website is er als servicepunt voor u, beste bezoeker, maar tevens als instrument voor onze eigen medewerkers. Wij geven u graag praktische informatie mee via een vlotte en duidelijke lay-out. Niet alleen waar we voor staan als organisatie, maar evenzeer actuele items: we willen het u graag allemaal via dit kanaal laten weten. Hopelijk voldoen we aan uw verwachtingen, want het is onze bedoeling om u in het algemeen zo goed mogelijk te informeren over het reilen en zeilen van de lokale politie in uw zone.

Voor meer concrete informatie of andere hulp kunt u steeds terecht bij de leden van het politiecollege of de politieraad, en uiteraard ook bij de personeelsleden van de zone zelf. Aarzel zeker niet om ons te contacteren met beleidssuggesties of bel 101 wanneer u verdachte toestanden zou opmerken. Zo helpt u immers niet alleen uzelf, maar wellicht ook anderen die daaraan nood hebben.

In elk geval bent u hartelijk bedankt voor uw bezoek.

Met vriendelijk groeten,

Hans Vandenberg

Burgemeester Bekkevoort

Voorzitter politiecollege en politieraad