Gevonden fietsen

Merk je een achtergelaten fiets op? 

Voor Herent: 

Meld de fiets zo snel als mogelijk aan de lokale politie via e-mail pz.herko@police.belgium.eu of tijdens de kantooruren via het telefoonnummer 016 85 34 00. 



Wordt geoordeeld dat de fiets weldegelijk achtergelaten is of blijkt dat het om een gestolen fiets gaat, dan haalt de gemeente de fiets op. De politie doet het nodige om de eigenaar te identificeren en te contacteren. Kan geen eigenaar geïdentificeerd worden? Dan wordt de fiets overgedragen aan de gemeente en  gepubliceerd op www.bikebank.be. Kan de eigenaar op die manier ook niet achterhaald worden, dan verdwijnt de publicatie van de fiets na drie maanden van deze website en mag de gemeente beschikken over de fiets. 

Voor Kortenberg: 

Meld de fiets zo snel als mogelijk via wegenengroen@kortenberg.be of bel tijdens de kantooruren naar 02 755 30 70. Je kan de fiets ook registeren op verlorenofgevonden.be



Wordt geoordeeld dat de fiets weldegelijk achtergelaten is of blijkt dat het om een gestolen fiets gaat, dan haalt de gemeente de fiets op. Gemeente en politie werken samen om de eigenaar van de fiets te identificeren en te contacteren. Kan de eigenaar niet geïdentifiiceerd worden? Dan wordt de fiets gepubliceerd op verlorenofgevonden.be. Kan de eigenaar op die manier ook niet achterhaald worden, dan verdwijnt de publicatie van de fiets na drie maanden van deze website en mag de gemeente beschikken over de fiets. 

 

Fiets kwijt of gestolen? 

Neem een kijkje op www.bikebank.be en www.verlorenofgevonden.be

Je vraag blijft onbeantwoord? Contacteer ons via het contactformulier of telefonisch via 016 85 34 00.