Werken bij de politie

De Politie speelt verschillende rollen in onze samenleving - en ze zijn allemaal even essentieel. De Politie is daarom voortdurend op zoek naar collega's met de meest gevarieerde achtergrond. Bij de politie hebben niet enkel behoefte aan politieambtenaren (van agent tot commissaris), maar ook aan ondersteunend burgerpersoneel zoals informatici, boekhouders, dokters, technici en andere specialisten.

Voor gelijk welke functie garandeert de Politie jou een carrière met veel verantwoordelijkheden waarin je inzet beloond zal worden.

Lijkt dit een uitdaging voor jou?

Indien je meer informatie wenst over een job bij de politie kan je steeds terecht bij één van onze beroepenvoorlichters.

Voor meer info:

053/65.00.65

PZ.TARL@police.belgium.eu

Via de website www.gezochtmv.be, een gezamenlijk initiatief van de provincie Vlaams-Brabant, de rekruteringsdienst van de federale politie en Vlaams-Brabantse politieschool PIVO, kunnen kandidaat politiemensen rechtstreeks ontdekken wie de rekruteringsmedewerkers in de verschillende zones zijn. Bij die medewerkers kan men informatie krijgen over de openstaande betrekkingen in hun zone. Via diezelfde website kunnen kandidaten contact nemen met het PIVO.

Je vindt allerlei informatie over de selectie (voorwaarden, proeftesten, inschrijvingsformulieren...) op de website van de rekruteringsdienst van de federale politie: www.jobpol.be.

Een voorproefje krijg je in de rekruteringsfilm van de federale politie (Youtube).