Niet-dringende aangiftes op afspraak vanaf 10 oktober.

Niemand houdt van lang wachten en zeker niet wanneer je een aangifte of klacht wilt indienen bij de politie. Om een betere dienstverlening te kunnen bieden aan de bevolking start de politiezone VIMA vanaf 10 oktober met een afsprakensysteem in het hoofdcommissariaat in de Zennelaan te Vilvoorde. 

Afspraak symbool

Voor niet-dringende en uitstelbare klachten en aangiftes is het onthaal geopend van 8u tot 20u. Dit onthaal zal vanaf 10 oktober met een afsprakensysteem werken waarbij je zelf een gepast tijdstip kan kiezen voor je aangifte. Op deze manier kunnen de wachtrijen aan het loket beperkt worden en krijg je voldoende tijd en privacy om je klacht in alle rust toe te lichten aan de politie-inspecteur. Voor hulpverlening bij noodgevallen kan je nog steeds 24u op 24u en 7 dagen op 7 terecht in het hoofdcommissariaat.
Een afspraak maken kan:
•    Online via deze link. Of door in het menu bovenaan de pagina via "Contact" op "Afspraak maken" te klikken;
•    Telefonisch op het nummer 02 255 72 09, een medewerker zal voor u een afspraak maken.
•    In het hoofdcommissariaat zelf, een medewerker zal samen met u een afspraak maken.

Het afsprakensysteem start op 10 oktober, maar je kan nu al je afspraak vastleggen. Enkel in het hoofdcommissariaat in de Zennelaan wordt op afspraak gewerkt. Wil je graag je wijkinspecteur spreken? Dan kan je hem telefonisch contacteren op zijn persoonlijke gsm voor een afspraak. Je vindt zijn of haar contactgegevens hier.