Nieuws

Weet jij je weg rond knopjes en elektronica? En kan je dat allemaal verbinden in een systeem en netwerk? Los je erg graag problemen op?

Vacature consulent systeembeheerder (1)

Gedaan met lange wachttijden en heen-en weer geloop om de juiste documenten mee te nemen. Maak eerst een afspraak en kom dan langs om een klacht in te dienen of een aangifte te doen.

Op woensdag 09 september gaat er opnieuw een politieraad door, dit keer in de Glazen Zaal in het OCMW te Kampenhout, Dorpsstraat 9. 

Actie, actie, actie!

Ook tijdens deze tijden blijven we aan de slag gaan om de verkeersveiligheid in onze zone te vergroten. Naast dagelijkse oproepen, patrouilles, algemene controles en snelheidscontroles, gebeurden er de afgelopen weken ook verscheidene acties met verschillende thema's: snelheid op 23 augustus, zwaar vervoer op 25 augustus en een ANPR actie op 28 augustus. Benieuwd? Hieronder kan je de resultaten vinden.

In Vlaams-Brabant  geldt sinds eind mei al een uitgebreid captatieverbod in het oosten (Demerbekken) en het zuiden (Dijle- en Zennebekken) van de provincie. In het noorden en westen was het captatieverbod tot nu toe eerder beperkt. Maar ook daar tekenen we momenteel zeer lage waterpeilen op- de laagste debieten van de voorbije maanden. In zo goed als alle stroomgebieden onderschrijden we de vooropgestelde drempels voor het instellen van het captatieverbod.