Klacht of aangifte bij Politiezone KASTZE? Maak een afspraak online!

Gedaan met lange wachttijden en heen-en weer geloop om de juiste documenten mee te nemen. Maak eerst een afspraak en kom dan langs om een klacht in te dienen of een aangifte te doen.

Waarom een afspraak? Het grote voordeel van werken op afspraak is dat jij zelf het tijdstip van je komst bepaalt. Je wordt sneller geholpen en ook meteen door de juiste persoon. Je krijgt meer privacy want er staat niemand achter jou te wachten. Bovendien weet je op voorhand welke documenten je moet meebrengen waardoor je dossier meteen volledig kan opgestart worden.

Hoe maak je een afspraak? Online via onderstaande knop. Je kiest over welk soort afspraak het gaat, vervolgens duid je aan waar (hoofdcommissariaat te Steenokkerzeel of wijkcommissariaten te Kampenhout en Zemst) en wanneer je wil langskomen. Heb je geen internet, twijfel je of je wel aangifte moet doen of wil je aangifte doen van iets dat je niet in de keuzelijst terugvindt? Je kan ons tijdens de weekdagen tussen 07u en 19u bereiken via het nummer 02 759 78 72. We geven je graag advies en maken voor jou een afspraak.

Voorlopig kan er enkel een afspraak gemaakt worden in ons hoofdcommissariaat te Steenokkerzeel. Onze wijkkantoren zijn tijdelijk gesloten.

 

Onthaal op Afspraak

 

Police-On-Web
Naast een online afspraak kan je via police-on-web ook volgende zaken volledig online afhandelen. Daar hoef je dus geen afspraak voor te maken.
•    Aangifte van kleine misdrijven zoals fiets- en bromfietsdiefstal, winkeldiefstal, diverse beschadigingen en graffiti
•    Aanvragen van woningtoezicht wegens afwezigheid
•    Registreren van alarm- en camerasystemen

Dringend?
Ben je in nood of moet de politie dringende actie ondernemen? Bel dan steeds het noodnummer 101!