Dienstregeling oud en nieuw

Op nieuwjaar zijn alle commissariaten en administratieve diensten gesloten. Maar op maandag 31 december 2018 en woensdag 2 januari 2019 zijn onze commissariaten en administratieve diensten open volgens de normale dienstregeling. De commissariaten van Ledeberg, Drongen en Oostakker en Kanaaldorpen zijn echter gesloten tot en met donderdag 3 januari 2019.

Op maandag 31 december 2018 zijn onze commissariaten en administratieve diensten open volgens de normale dienstregeling.

Op dinsdag 1 januari 2019 zijn alle commissariaten en administratieve diensten gesloten. Je kan die dag wel 24u/24u terecht in het Algemeen Politiecentrum Gent (Antonius Triestlaan 12).

Op woensdag 2 januari 2019 zijn onze commissariaten en administratieve diensten terug open volgens de normale dienstregeling.

Opgelet! De commissariaten van Ledeberg, Drongen en Oostakker en Kanaaldorpen zijn nog gesloten tot en met donderdag 3 januari 2019. Burgers kunnen ondertussen wel terecht in één van de andere commissariaten. De contactgegevens en openingsuren van de commissariaten vind je hier.

 

Voor dringende politiehulp bel je steeds het noodnummer 101.

In de rubriek Contact vind je per dienst / commissariaat de geldende dienstregeling en openingsuren.