Infoavond op 26 oktober 2022

Op woensdag 26 oktober 2022 organiseren wij een nieuwe infoavond. Wil je graag Gentse flik worden? Of wil je liever als burgerpersoneelslid aan de slag? Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden? Noteer dan 26/10 in je (digitale) agenda en kom gerust even langs. Inschrijven is wel verplicht.

infoavond 26-10_website

Op deze infoavond zullen een pak enthousiaste collega’s aanwezig zijn die graag het antwoord geven op al je vragen. Daarnaast zie je ook demo’s van collega’s op training en de rekruteringsdienst licht de diverse selectieproeven toe. Ook als je nog twijfelt of werken bij de politie iets is voor jou, is het aan te raden om toch eens de sfeer te komen opsnuiven. En misschien overtuigen de verhalen van echte Gentse flikken jou wel?

Nuttige info

Plaats van het gebeuren: Algemeen Politiecentrum Gent - Antonius Triestlaan 12, 9000 Gent

De infoavond start vanaf 16.30 uur.

Inschrijven

Inschrijven is verplicht voor iedere bezoeker en kan via deze link.

Ter info: als je inschrijft moet je een keuze maken van tijdstip van aankomst. Per tijdslot worden max. 80 personen toegelaten. Het is belangrijk dat elke persoon die (mee)komt, zich inschrijft. Kom je bv. samen met je ouders dan moeten ook je ouders ingeschreven worden.

Wie zich inschrijft, verklaart zich akkoord met een controle van zijn/haar identiteit in de politionele bestanden. De toegang kan steeds geweigerd worden om politionele redenen.

Meer informatie

Voor meer uitgebreide informatie kan je steeds terecht op onze jobsite www.honderdprocentflik.be en https://honderdprocentflik.be/#evenement

Een terugblik

Hoe het er aan toe gaat op zo’n infoavond, kan je zien in onderstaand filmpje van onze infoavond op 30/11/2021.