Jobavond ICT op woensdag 18 september 2019

Op woensdag 18 september 2019 kan je bij Politie Gent terecht voor een jobavond specifiek gericht op de rekrutering van ICT-profielen. Verschillende uiteenzettingen laten je kennismaken met ons korps in het algemeen en de Dienst ICT in het bijzonder. Je komt meer te weten over hoe je als ICT-medewerker de politiewerking kan ondersteunen om zo je steentje bij te dragen aan een veilig Gent.

Ben je systeembeheerder of softwareontwikkelaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Perfect! Dat zijn exact de profielen waarnaar we op zoek zijn. Kom langs op onze jobavond en stel naar hartenlust vragen aan je toekomstige collega’s over de functie en de jobinhoud. Wanneer je buiten gaat zal ook de selectieprocedure geen geheimen meer kennen voor jou.

Een kleine blik achter de schermen krijg je met een demonstratie van ons Hondenteam. Zo kan je toch ook even proeven van onze operationele werking.

Een programma om honger van te krijgen dus. Geen probleem want we hebben broodjes voorzien voor de aanwezige geïnteresseerden.

Programma

  • 19u: deuren open
  • 19u15: ontvangst en introductie
  • 19u30: demo Hondenteam
  • 20u: toelichtingen/demo's/vraagstelling
  • 21u30: eind programma

De jobavond vindt plaats in het Algemeen Politiecentrum Gent (Antonius Triestlaan 12, 9000 Gent).

Inschrijven = verplicht

Interesse? Het enige wat je moet doen is voor 17/09 je inschrijven via e-mail naar pz.gent.ict@police.belgium.eu met vermelding van je naam, voornaam en rijksregisternummer.

Alvast tot dan?!

Affiche jobavond ICT