Kom naar onze infoavond op 22 maart 2023

Is Gentse flik worden jouw ambitie / uitdaging / missie?
Of wil je liever als burgerpersoneelslid aan de slag bij de politie?
Wil je graag weten wat de verschillende mogelijkheden zijn?
Oefen je graag eens de eerste selectieproef?

Word jij de IK in FLIK? Kom dan langs op onze infoavond op woensdag 22/03/2023 vanaf 17.00 uur.

Affiche infoavond 22-03

Wie zijn we?

Politie Gent staat de klok rond in voor de bescherming en de bewaking van de veiligheid en leefbaarheid in de stad Gent.

Ons korps telt 23 diensten waarvan de Interventiedienst, Wijkdienst, Verkeersdienst en Recherchedienst de meest gekende en zichtbare zijn. Uiteraard zijn er achter de schermen nog veel andere diensten en collega’s, die zich ook dagelijks inzetten voor de goede werking van onze organisatie.

Met meer dan 1300 flikken, elk met hun specialiteit en expertise, zetten we als één grote flikken-familie de schouders onder een veilig en leefbaar Gent waar ieders rechten en plichten gevrijwaard worden.

Wat mag je van ons verwachten?

Meer informatie over onze werkgeversbelofte vind je hier.

Wij zoeken…

Binnen Politie Gent kan je aan de slag als operationele of administratieve en logistiek medewerk(st)er.

Elke stad en elk politiekorps heeft haar eigen DNA. Bij de Gentse politie werken wil zeggen dat je echt wil bijdragen tot de veiligheid en leefbaarheid van het prachtige Gent, dat je gelooft in een nabije politie die werkt in goede relatie met haar partners en vooral met haar bevolking en dat je iemand bent die graag verantwoordelijkheid opneemt.

Een echte Gentse flik is een operationele of ondersteunende medewerk(st)er die 100% zichzelf kan zijn in ons korps maar die zich ook 100% inzet om respectvol en integer te handelen en teamgericht te werken.

Verplicht inschrijven

Op woensdag 22 maart 2023 organiseren we een nieuwe infoavond.

Enthousiaste collega’s geven je het antwoord op al je vragen en je ziet demo’s van collega’s op training. Ook de rekruteringsdienst is aanwezig en zal jou de selectieproeven toelichten.

Let op: de plaatsen zijn beperkt. Inschrijven is verplicht en kan rechtstreeks via deze link.

Tot dan?