Opbrengst neuzekesverkoop Gentse Flikken

€3.150. Zoveel leverde de neuzekesverkoop van de Gentse Flikken voor Vrienden der Blinden, ons gekozen goed doel, op. En daar zijn we héél blij mee en dankbaar! Aan alle mensen die een zakje neuzekes hebben gekocht: BEDANKT!

In het kader van Music For Life van Studio Brussel toonden de Gentse Flikken hun warm hart. We kozen als goed doel voor Vrienden der Blinden. De link tussen dit goed doel en het Gentse politiekorps is wel duidelijk: de liefde voor honden.
Vele blinde en slechtziende personen dromen er immers van ooit een hond te bezitten. Niet zomaar een hond, maar een blindengeleidehond. Het opleidingscentrum doet elke dag z’n best om die droom waar te maken maar helaas, niet voor iedereen kan die droom werkelijkheid worden. Onder andere het kostenplaatje speelt hierbij een immens grote rol.

We deden twee acties voor ons gekozen goed doel: enerzijds werden plastic dopjes ingezameld voor de opleiding van de blindengeleidehonden, anderzijds werden cuberdons verkocht (€5 voor een zakje).

Warme acties

Intern het Gentse politiekorps werden neuzekes (of cuberdons) verkocht maar op zondag 9 december 2018 werd het lekkers ook verkocht tijdens de demo’s van ons Hondenteam en onze Draken op de Vrijdagmarkt in Gent. En we mogen spreken van een succes: onze demo’s én neuzekes werden gesmaakt.

Alles bij elkaar bracht onze neuzekesverkoop het mooie bedrag van €3.150 op.

Overhandiging cheque

Op donderdag 20 december 2018 gingen onze initiatiefneemster en enkele collega’s van o.a. het Hondenteam - samen met hun trouwe viervoeter - het ingezamelde bedrag gaan overhandigen op het podium van de Warmste Week in Puyenbroeck.

Dit uniek micromoment kan je hier nogmaals bekijken.

Foto micromoment Warmste Week 2018

Foto: Studio Brussel

Aan allen die een zakje lekkers heeft gekocht: bedankt!