Openingsuren tijdens Gentse Feesten

Tijdens de Gentse Feesten, van vrijdag 19 juli tot en met zondag 28 juli 2019, kan je 24u/24 in het Commissariaat Gent Centrum (Belfortstraat 4) terecht. Alle andere commissariaten hanteren hun normale openingsuren – behalve het Commissariaat Ledeberg, het Commissariaat Oostakker en Kanaaldorpen en het Commissariaat Drongen.

blauwe klok

Het Commissariaat Ledeberg en het Commissariaat Oostakker zijn vanaf maandag 22 juli tot en met woensdag 31 juli gesloten. Burgers kunnen ondertussen wel respectievelijk terecht in het Commissariaat Gentbrugge of het Commissariaat Sint-Amandsberg. De contactgegevens en openingsuren van het Commissariaat Gentbrugge vind je hier – voor het Commissariaat Sint-Amandsberg klik je hier.

Opgelet! Het Commissariaat Drongen is ook gesloten vanaf maandag 22 juli. Maar dit commissariaat blijft gesloten tot en met zondag 18 augustus. Burgers kunnen ondertussen wel terecht in het Commissariaat Gent-West. De contactgegevens en openingsuren van het Commissariaat Gent-West vind je hier.

Een overzicht van de contactgegevens en openingsuren van de verschillende commissariaten vind je op de Contact-pagina.

Het hele jaar door kan je 24u/24 aan de permanente onthaalbalie van het Algemeen Politiecentrum Gent (Antonius Triestlaan 12) terecht.

Voor dringende politiehulp bel je steeds het noodnummer 101.