Oriënteringsavond op 25 april 2019

Honderd procent goesting om voor de job van politie-inspecteur te gaan maar toch nog niet honderd procent zeker over je kennis en capaciteiten om te slagen? Kom dan naar onze oriënteringsavond op 25 april 2019 in het Algemeen Politiecentrum Gent (18u00-21u00). Daar krijg je meer info over ons begeleidingstraject Start2Flik en krijg je de kans om in gesprek te gaan met echte flikken. Inschrijven is verplicht en kan tot 22 april.

Met de campagne 100% (FL)IK richt Politiezone Gent zich vooral naar Gentenaars met een meervoudige identiteit om de job van politie te leren kennen en hen te stimuleren om te kiezen voor een carrière bij politie. Om de slaagkansen op de toelatingsproeven voor politie te verhogen organiseert de Politiezone Gent ook een begeleidingstraject Start2Flik. Het begeleidingstraject is een voorbereiding op alle proeven die deel uitmaken van de selectieprocedure. Het traject is bedoeld voor mensen met een specifieke nood aan ondersteuning, zoals mensen waarvan het Nederlands niet de moedertaal is, of mensen die geen hoger onderwijs volgen.

Ben je geïnteresseerd in een job bij politie en wil je je graag beter voorbereiden op de federale selectieproeven? 

Kom op donderdag 25 april 2019, van 18u00 - 21u00, naar het Algemeen Politiecentrum Ekkergem, Antonius Triestlaan 12, 9000 Gent.

Inschrijven is verplicht. Uiterste inschrijvingsdatum is 22 april 2019!

Schrijf je in via www.honderdprocentflik.be

Opgelet: Door de vele aanvragen en onze beperkte capaciteit, is het begeleidingstraject in eerste instantie bedoeld voor mensen uit Oost-Vlaanderen.

Programma

Mensen die geïnteresseerd zijn, kunnen langskomen, en samen met hen wordt bekeken of het begeleidingstraject iets voor hen is. 

Naast een uitleg over het begeleidingstraject, heb je op de oriënteringsavond ook de mogelijkheid om in gesprek te gaan met diverse politiemensen uit de praktijk.