Volg jij ons al op Instagram?

Donderdag 27 december 2018 zijn de Gentse Flikken gestart met een Instagram-account. Na YouTube, LinkedIn, Twitter en Facebook was het nu tijd om te beginnen met Instagram. Volg jij ons al?

Met onderstaande foto en bijhorende tekst hebben we onze Instagram-pagina officieel geopend:

IG eerste post

Sociale media

Om onze dienstverlening te optimaliseren en beter te kunnen voldoen aan de wensen van de burger, hebben we gekozen voor een integraal en geïntegreerd beheer van sociale media binnen onze algemene werking.

Nadat we in maart 2016 onze eerste stappen op Twitter hebben gezet, zijn we op 30 november 2016 gestart met een Facebook-pagina. En op 27 december 2018 was het tijd voor onze volgende stap: Instagram.

Eerder hadden we al een YouTube-kanaal en LinkedIn-pagina.

YouTube, LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram

Al deze bovenstaande sociale media-kanalen zijn extra communicatiekanalen voor de Gentse politie en geen kanalen op zich. Het versterkt onze communicatie maar is tegelijkertijd een extra manier voor de burger om ons te bereiken, naast bellen of e-mail. Onze website blijft uiteraard onze belangrijkste en meest uitgebreide informatiekanaal.

Ook onze Instagram-pagina zal, net zoals de Twitter-, Facebook- en LinkedIn-account, enkel tijdens de kantooruren (9u-17u) actief beheerd worden door de Dienst Communicatie en het Meldpunt van de Gentse politie.

Contact

Onze sociale media zijn GEEN noodkanalen. Heb je dringend politiehulp nodig? Bel steeds 101!

Geen spoed? Bel 09 266 61 11 of mail naar meldpunt@politie.gent.be.