Goud op het Belgisch Kampioenschap voor Politiediensten in Lier

Anneleen Huyghe, de 44-jarige administratief medewerkster van het wijkteam van de Politiezone Meetjesland Centrum, kwam zondag 26 maart 2017 als eerste vrouw in haar categorie over de finishlijn op het Belgisch Kampioenschap voor Politiediensten in Lier.

Ze liep de marathon in een tijd van 3 uur 30 minuten en 30 seconden en brak zo haar persoonlijk record. De gouden plak bracht ze vandaag mee naar onze politiezone.
Twee weken eerder, op 12 maart, nam ze al deel aan het Belgisch Kampioenschap Trail voor Politiediensten aan de Blaarmeersen in Gent, als voorbereiding op deze marathon en kwam ze als tweede over de meet en won ze de zilveren medaille.
Deze marathon was de vierde in evenveel jaar tijd die ze met succes beëindigde. "Ik heb altijd gezegd dat dit de laatste zou zijn, maar ik heb het gevoel dat er toch nog meer in zit", aldus Anneleen.

Als commissaris verantwoordelijk voor het wijkteam van onze politiezone, is Marino Longeville uiteraard heel trots. "Het is leuk om te zien dat alle trainingen die Anneleen doet, meestal tijdens haar middagpauze, lonen. We weten allemaal dat ze hier heel hard heeft naartoe gewerkt en dit is voor haar de kers op de taart. Op deze manier zet ze ook onze politiezone positief in de kijker! We kijken uit naar meer!"

FOTO: Marino Longeville & Anneleen Huyghe