Jobevenement in de PZ Meetjesland Centrum - 18 maart 2017

Verlaat je binnenkort het secundair onderwijs? Of heb je al enkele jaren werkervaring en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je zin in een afwisselende, nuttige en aantrekkelijke job? Overweeg je een job bij de Politie? Wij informeren je!

Op 18 maart 2017 organiseert de politiezone Meetjesland Centrum een jobevenement voor alle geïnteresseerden. Je krijgt een uitgebreide uitleg over de inhoud van de job, de selectieproeven, de opleiding en over onze politiezone.

Mocht je daarna toch nog vragen hebben, krijg je de kans om deze te stellen tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze beroepenvoorlichters of met studenten van de politieschool.

Je kan tot 10 maart inschrijven via http://pzmeetjesland.eventbrite.com en dit voor de sessie van 09u00 ofwel voor die van 10u30.

Opgelet, inschrijven is verplicht! Als je ingeschreven bent, kun je je op 18 maart met je identiteitskaart aanbieden op het commissariaat van de politiezone Meetjesland Centrum, Tieltsesteenweg 18 te 9900 Eeklo.​