Persbericht dinsdag 20 december 2016

Verkeersongeval
Dinsdagmorgen omstreeks 07.30 uur gebeurde een verkeersongeval in de Tieltsesteenweg in Eeklo. Een 61-jarige man uit Kaprijke kwam met een lijkwagen van de parking gereden, die gelegen is aan het uitvaartcentrum, en kwam daarbij in aanrijding met een bromfietser die op het fietspad reed. De bromfietser, een 30-jarige Eeklonaar, werd daarbij niet gewond. Ze vulden het Europees Aanrijdingsformulier in.

Verkeersongeval
Dinsdagmorgen werd de Politiezone Meetjesland Centrum in kennis gesteld van een verkeersongeval, dat omstreeks 08.30 uur had plaatsgevonden in de Cocquytstraat in Eeklo. Daar had een 41-jarige vrouw uit Kaprijke met haar voertuig Ford Fiesta te kort afgedraaid, waardoor ze tegen een gevel is gereden. Haar voertuig diende weggetakeld te worden. Het voertuig had een deuk, de woning vertoonde geen beschadigingen.

Inbraak
Dinsdagmorgen meldde een 73-jarige vrouw een inbraak in haar woning in de Stationsstraat in Eeklo. De vrouw verliet haar appartement omstreeks 10.30 uur te voet en ging boodschappen doen in het Krugercomplex. Wanneer ze een uur later terugkwam zag ze bij het openen van de deur dadelijk grote wanorde. Haar appartement werd volledig doorzocht en de meeste kasten stonden open. Op het eerste zicht werd er enkel geld meegenomen.