Persbericht dinsdag 28 februari 2017

Fietsdiefstallen

In de nacht van maandag 27 op dinsdag 28 februari werden er verscheidene fietsen ontvreemd aan het Koningin Astridplein in Eeklo. De fietsen werden gestolen uit de fietsenstallingen aan het station. Ook werden er in Kaprijke fietsen gestolen uit een garage. De daders konden gevat worden en de fietsen werden in het commissariaat in Eeklo gestald. Reeds drie fietsen werden terugbezorgd aan de rechtmatige eigenaars.

Uw fiets gestolen? Aarzel niet om aangifte van diefstal te doen in het dichtstbijzijnde commissariaat. Misschien staat uw fiets wel bij ons gestald.

Uw fiets kan sneller aan u gelinkt worden als uw fiets geregistreerd is. Dit kan woensdagmiddag 1 maart van 14 tot 17 uur in het commissariaat in Eeklo. Vergeet uw identiteitskaart niet mee te brengen!

Verkeersongeval

De Politiezone Meetjesland Centrum werd dinsdag 28 februari omstreeks 13.30 uur in kennis gesteld van een verkeersongeval in de Beekstraat in Kaprijke. Het kwam er tot een aanrijding tussen een personenwagen en een camionette op het kruispunt met de Wauterstraat. De wagens werden respectievelijk bestuurd door een 35-jarige vrouw uit Kaprijke en een 37-jarige man uit Kortemark. Beide voertuigen waren na het ongeval niet meer rijvaardig en dienden getakeld te worden. De vrouw werd licht gewond aan de nek.