Persbericht donderdag 30 november 2017

Verkeersongeval
Woensdagmiddag 29 november gebeurde er omstreeks 16.00 uur een verkeersongeval met lichamelijk letsel in de Molenstraat in Watervliet. Aldaar reed een voertuig, bestuurd door een 61-jarige vrouw uit Sint-Laureins, tegen een container. In de wagen zat ook een 64-jarige passagier. Beide vrouwen werden overgebracht naar AZ Alma voor de eerste zorgen. Het voertuig diende getakeld te worden. De vrouw legde een ademtest af, die safe was.

Diefstal met braak
Op de tweede verdieping van het appartementencomplex in de Hazelaarstraat werd er ingebroken in de woning van een 76-jarige vrouw. De vrouw verliet donderdag 30 december omstreeks 10.00 uur haar woonst en kwam een tweetal uur later terug. Bij aankomst merkte ze schade op aan haar voordeur. Er werden sierraden ontvreemd uit haar appartement. Voorlopig geen spoor van een dader.

Verkeersongeval
Omstreeks 12.30 uur werd er donderdag een verkeersongeval gemeld in de Molenstraat in Eeklo. Het kwam er tot een aanrijding tussen een bestelwagen en een personenwagen, respectievelijk bestuurd door een 44-jarige vrouw uit Assenede en een 81-jarige vrouw uit Eeklo. De personenwagen was niet langer rijvaardig. Het verkeer liep een tijdje moeizaam doordat de personenwagen in de richting van Maldegem ter hoogte van het kruispunt van de Eikelstraat en de Molenstraat in tegengestelde richting tot stilstand kwam. Het verkeer kon moeilijk passeren op het drukke tijdstip.