Persbericht maandag 27 maart 2017

Verkeersongeval

Zondag 26 maart gebeurde er in de Nieuwstraat in Waterland-Oudeman een verkeersongeval. Een 49-jarige man uit Menen reed ter hoogte van het kruispunt met de Jeronimopolder met zijn motor waar hij ten val kwam. Zijn motor schoof onderuit tegen het voertuig van een 65-jarige man uit Sint-Laureins. De bestuurder van de motor belandde met zijn hoofd tegen een geparkeerde camionette.
De man werd overgebracht naar AZ Alma ter verzorging van zijn wonden.

Verkeersongeval

Omstreeks 17.30 uur werd er zondag 26 maart een verkeersongeval gemeld in de Stationsstraat in Eeklo, ter hoogte van het Krügercomplex. Daar stopte een wagen aan het zebrapad om een voetganger over te laten. Daarna stopten nog twee wagens voor de voetganger, een vierde wagen reed in op de derde, de derde op zijn beurt op de tweede. Twee personen werden licht gewond, twee voertuigen waren niet langer rijvaardig. De drie bestuurders legden een ademtest, één van de bestuurders blies positief. Zijn rijbewijs werd voor 6 uur ingehouden.

Beschadigingen voertuig

In de Ketterijstraat in Sint-Laureins werd zondagavond een voertuig gesignaleerd met kapotgeslagen ruiten.De achterruit van het voertuig was volledig gebarsten. Het voertuig stond er geparkeerd sinds vrijdagavond, van de eigenaar was voorlopig geen spoor.

Verkeersongeval

Maandag 27 maart omstreeks 12.30 uur kwam het tot een verkeersongeval tussen een camionette en een fietser in de Molenstraat in Eeklo. De 21-jarige fietser uit Eeklo reed tegen de achterzijde van een camionette, die bestuurd werd door een 24-jarige man uit Koekelberg. De rechterachterlichten werden beschadigd door de aanrijding. De fietser kwam ten val en was licht gewond.