Persbericht maandag 27 november 2017

Verkeersongeval
In de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 november gebeurde er omstreeks 05.30 uur een verkeersongeval in de Eeklostraat in Lembeke. Het was een 24-jarige man uit Assenede die er met zijn Ford Fiesta tegen een boom was beland. De man legde een positieve ademtest af. Zijn wagen diende getakeld te worden.

Verkeersongeval
Op zondag 26 november gebeurde er een verkeersongeval omstreeks 13.30 uur op het kruispunt van de Ringlaan met de Leopoldlaan. Een 20-jarige man uit Waarschoot kwam er terecht tegen een verkeerslicht. Hij vervoerde twee passagiers, een man van 19 en een van 20. De bestuurder werd overgebracht naar AZ Alma met verwondingen aan de arm. Zijn wagen diende getakeld worden. Het ongeval leverde een tijdje verkeershinder op.

Verkeersongeval
Maandagochtend 27 november werd de Politiezone Meetjesland Centrum in kennis gesteld van een verkeersongeval in de Burgemeester Lionel Pussemierstraat. Het kwam er tot een aanrijding tussen een fiets en een personenwagen. De fietser, een 14-jarige jongeman uit Eeklo, werd licht gewond overgebracht naar AZ Alma. De autobestuurder, een 31-jarige vrouw uit Eeklo, werd niet gewond. Beide voertuigen waren licht beschadigd. De bestuurder van de wagen legde een negatieve ademtest af.