Persbericht vrijdag 14 oktober 2016

Verkeersongeval met gewonden
Donderdag 13 oktober omstreeks 16.30 uur gebeurde er een ongeval in de Gentsesteenweg in Eeklo. Het kwam tot een aanrijding tussen een 17-jarige bromfietsster uit Waarschoot en een 27-jarige automobiliste uit Maldegem. De bromfietsster werd overgebracht naar AZ Alma, maar de verwondingen werden beperkt tot een aantal schaafwonden.

Verkeersongeval met gewonden en vluchtmisdrijf
Op donderdag 13 oktober omstreeks 22.00 uur werd de politiezone Meetjesland Centrum ingelicht van een verkeersongeval in de Vaartstraat in Kaprijke. Een vrouw uit Kaprijke meldde dat haar 13-jarige zoon was aangereden terwijl hij met de hond aan het wandelen was. Een zijspiegel van een Mercedes Jeep zou tegen de arm van de jongen zijn gereden. De arm van de jongeman was opgezwollen door de aanrijding en hij gaf aan pijn te hebben aan zijn linkerkaak. De aanrijder ging ervandoor zonder te stoppen. De aanrijder reed met een donkerkleurige Mercedes Jeep en zette zijn weg verder in de richting van de E34. Was u getuige van deze aanrijding? Verwittig de hulpdiensten op 09/376.46.46.

Diefstal
In de Oosteeklostraat in Lembeke is in de nacht van donderdag 13 op vrijdag 14 oktober een diefstal gebeurd. Daar meldde een chauffeur van de firma Victor Buyck dat er twee oprijplaten van zijn dieplader waren gestolen.

Diefstal
Op vrijdag 14 oktober werd er nog een diefstal gemeld, dit in de Baljuwdreef in Eeklo. Daar was een stenen beeldje uit de voortuin gestolen. Van de dader is er geen enkel spoor.