Persbericht vrijdag 21 oktober 2016

Verkeersongeval
Donderdag 20 oktober omstreeks 16.00 uur meldde een 51-jarige vrouw uit Waarschoot een verkeersongeval in de Roze in Eeklo. Die ochtend parkeerde ze haar voertuig, met de neus in de richting van Lembeke, rond 08.30 uur. Diezelfde dag omstreeks 15.15 uur kwam ze terug aan haar wagen en stelde ze vast dat het bestuurdersportier helemaal was ingedeukt. Van de dader was geen spoor.

Verkeersongeval
Donderdagavond omstreeks 19.30 uur werd de Politiezone Meetjesland Centrum ingelicht van een verkeersongeval met gewonden in Kaprijke.
Een personenwagen Peugeot Partner, bestuurd door een 36-jarige vrouw uit Assenede, komende van Kaprijke, reed in de Vaartstraat en wenste links af te slaan, in de richting van de Beekstraat. Een Toyota Landcruiser, bestuurd door een 26-jarige man uit Aalter, kwam uit de richting van de N49 en reed in de richting van Kaprijke. Deze Landcruiser reed in de rechterflank van de Peugeot. Beide voertuigen komen in de gelijkgrondse berm van de Vaartstraat terecht. In de Peugeot Partner geraakten de bestuurster en haar twee kindjes van 6 en 9 licht gewond, zij werden overgebracht naar AZ Alma. De andere bestuurder en zijn passagier bleven ongedeerd.

Winkeldiefstal
Donderdag 20 oktober omstreeks 19.45 uur meldde de winkeldetective een diefstal in Delhaize in Eeklo. Daar had een 37-jarige man uit Eeklo, met Russische afkomst, verschillende producten in zijn jas verstopte. De alerte winkeldetective betrapte de man, hij betaalde de producten en wachtte de komst van de politie op.

Verkeersongeval
Donderdag 20 oktober meldde een 24-jarige vrouw uit Eeklo dat haar wagen werd aangereden op de oprit van haar huis in de Raaigrasstraat in Eeklo. Het voertuig werd zwaar beschadigd aan de linkerachterzijde en het linkerwiel was afgebroken van de as. Het voertuig was niet langer rijvaardig. Door de aanrijding door het onbekende voertuig, botste haar wagen met de voorzijde tegen een boom, waardoor ook de voorzijde beschadigd geraakte. De aanrijder nam de vlucht. Was u getuige van deze aanrijding? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de Politiezone Meetjesland Centrum op 09/376.46.46. (ZIE FOTO)

Verkeersongeval
Vrijdagochtend omstreeks 07.00 uur meldde de pompbediende van het station Total in Balgerhoeke een verkeersongeval. Daar had een witte scooter met een man en een vrouw op een fietser van 33 uit Maldegem aangereden. De fiets werd nog enkele meters meegesleurd. De aanrijders gingen ervandoor in de richting van Maldegem.