Persbericht week 24-25 september/ maandag 26 september

Verkeersongeval
Zaterdag 24 september omstreeks 20.00 uur werd er een verkeersongeval gemeld in de Lekestraat in Eeklo. Daar had een voertuig een geparkeerde wagen aangereden. De linkerzijspiegel was helemaal stuk en de brokstukken lagen verspreid over de weg. De bestuurder van het achterliggende voertuig verwittigde de eigenaar van de aangereden wagen en kon de nummerplaat noteren.

Diefstal
De Politiezone Meetjesland Centrum werd maandagochtend 26 september ingelicht van een diefstal op een werf in de Sint-Laureinsesteenweg in Eeklo. In één van de werflokalen werd er ingebroken, de deur en een venster werden er geforceerd. De dader(s) ontvreemdde(n) een computer, een koffiezet en een WiFi-3G-connecttoestel. Men heeft geen vermoeden nopens de dader(s).

Verkeersongeval
Er werd een verkeersongeval gemeld maandag 26 september omstreeks 10.30 uur op het Plein in Kaprijke. Daar kwam het tot een aanrijding tussen twee personenwagens, bestuurd door een 60-jarige vrouw uit Sint-Laureins en een 85-jarige man uit Watervliet. Beide voertuigen geraakten beschadigd maar waren nog rijvaardig, de bestuurders waren ongedeerd. De interventieploeg van de Politiezone Meetjesland Centrum begeleidde de bestuurders bij het invullen van hun Europees Aanrijdingsformulier.