Persbericht woensdag 22 november 2017

Verkeersongeval
Woensdagochtend gebeurde er omstreeks 09.00 uur een verkeersongeval in Eeklo. Daar reed een 38-jarige man uit Eeklo in de Stationsstraat, in de richting van Gent. Ter hoogte van de Patersstraat merkte hij een 20-jarige overstekende man uit Eeklo te laat op, waardoor deze werd geraakt door de wagen. De jongeman werd gewond overgebracht naar AZ Alma, maar kon na de verzorging al terug het ziekenhuis verlaten.

Verkeersongeval
Woensdagochtend, ook omstreeks 09.00 uur, gebeurde er in de Stationsstraat bijna gelijktijdig nog een verkeersongeval. Daar werd een 60-jarige fietser uit Eeklo aangereden door een personenwagen, die bestuurd werd door een 31-jarige Gentenaar. De fietser kwam ten val en werd overgebracht naar AZ Alma.

Verkeersongeval
Woensdagnamiddag omstreeks 14.30 uur werd een verkeersongeval gemeld bij de Politiezone Meetjesland Centrum aan de rotonde in de Eeklostraat in Lembeke. Aldaar kwam het tot een aanrijding tussen een vrachtwagen en een Volkswagen Golf. Er vielen geen gewonden. De twee partijen vulden het Europees Aanrijdingsformulier in.

Verkeersongeval
Omstreeks 13.00 uur gebeurde er op 22 november nog een verkeersongeval, op het kruispunt van de Oostveldstraat met de Kottemstraat. Het kwam er tot een aanrijding tussen een fietser en een personenwagen, respectievelijk bestuurd door een 52-jarige man uit Eeklo en een 50-jarige vrouw uit Waarschoot. De fietser werd niet gewond en zijn fiets vertoonde geen schade. Het voertuig vertoonde licht schade.