Persbericht woensdag 29 juni 2016

Verkeersongeval lichamelijk letsel

Maandag 27 juni 2016 omstreeks 17.30 uur gebeurde een verkeersongeval in de Raverschootstraat in Eeklo. Daar kwam het tot een aanrijding tussen de Volkswagen Golf van een 55-jarige vrouw en een fietser. De fietser verwondde zich licht, maar werd niet overgebracht naar het AZ Alma. Beide partijen regelden het ongeval onderling.

Verkeersongeval stoffelijke schade

Maandag 27 juni gebeurde iets na 17 uur een verkeersongeval in de Garenstraat in Eeklo. Een 20-jarige leerling-bestuurster had aldaar twee betonnen paaltjes aangereden. Zij zou de schade onderling regelen met de Stad Eeklo. Dit wordt verder opgevolgd.

Verkeersongeval met lichamelijk letsel

Ook maandagavond gebeurde omstreeks 17.00 uur nog een verkeersongeval in het centrum van Eeklo. In de Boelare reed een 75-jarige Eeklose fietser op het openslaande portier van een geparkeerd voertuig. De eigenaar van het voertuig, een 34-jarige Eeklonaar, zette zijn portier op de eerste stand en nam iets van op de grond, maar op dat moment opende zijn deur helemaal en kwam de man met zijn fiets ten val. Hij werd overgebracht naar AZ Sint-Lucas en verkeerde in levensgevaar.

Verkeersongeval met lichamelijk letsel

Dinsdag 29 juni 2016 omstreeks 11.15 uur werd er melding gedaan van een verkeersongeval met gewonden. In de Heistraat in Sint-Laureins reed een 22-jarige vrouw uit Maldegem in de gracht, nadat ze diende uit te wijken voor een dier. Ze klauterde zelf uit het voertuig en meldde pijn in de borst en in de nek.

Diefstal/Inbraak

Woensdagochtend 29 juni 2016 meldde men een inbraak in horecazaak Luxor op de Markt in Eeklo. Een 35-jarige werknemer arriveerde omstreeks 05.50 uur in de zaak om te poetsen en stelde vast dat alle laden en kasten openstonden. De dubbele toegangsdeur tot het café werd geforceerd en in totaal werd er meer dan 1000 euro ontvreemd. Daarbovenop werd ook het geld uit de gokautomaten meegenomen. De eigenaar bezorgde de camerabeelden, waarop men drie jongemannen het café kon zien betreden omstreeks 04.30 uur. Verder onderzoek zal meer uitwijzen.