Nieuws

INFO:

Graag herinneren we jullie even aan onze coronarichtlijnen:

  1. De politiepost te Knesselare blijft gesloten voor onbepaalde duur.
  2. Bij niet-dringende gevallen dient u online aangifte te doen via police on web, bijlagen kunnen gemaild worden naar pz.aalter@police.belgium.eu.
    Bijvoorbeeld: fietsdiefstal, bromfietsdiefstal, winkeldiefstal, beschadigingen, graffiti, slagen en verwondingen, bedreigingen, stalking/belaging, …
  3. Bij dringende gevallen kan u langskomen om aangifte te doen.
    Bijvoorbeeld: aangifte verlies/diefstal identiteitskaart, rijbewijs, inschrijvingsbewijs, aangifte ernstige gerechtelijke feiten.
    Indien u twijfelt of u een aangifte op afspraak of een online aangifte kunt doen, contacteer dan tijdens de kantooruren ons onthaal (09/325.23.00).
  4. Annuleer bij ziekte of verhoogde temperatuur steeds uw afspraak (ook bij twijfel).  Dit kan tijdens de kantooruren via het algemeen nummer (09/325.23.00).

LET OP!
Wanneer u zich aanbiedt
is het verplicht om een mondmasker te dragen.

In de mate van het mogelijke vragen we u om alleen te komen.
Graag vragen wij u ook om uw eigen balpen mee te brengen naar onze diensten.

Phising

Op 10/09/2020 heeft de recherche van de PZ Aalter in het kader van een gerechtelijk onderzoek naar phishing huiszoekingen uitgevoerd in Kortenberg en Zaventem.
Naar aanleiding van de huiszoekingen werd er 2.170 euro, verschillende bankkaarten van derden, 5,26g cocaïne, verpakkingsmateriaal voor drugs, luxekledij en verschillende gsm's in beslag genomen met het oog op het verder onderzoek.

Kinderen in de auto? KLIK ZE VAST!

De Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) lanceerde recent een nieuwe sensibiliseringscampagne over kinderzitjes.

Kinderen die kleiner zijn dan 1,35 meter moeten altijd worden vervoerd in een autozitje dat aangepast is aan hun gewicht en grootte. Hoewel die regel al vijftien jaar geldt, blijkt de correcte beveiliging van kinderen in de realiteit nog steeds een probleem.

Het volledige artikel van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) kan je hier lezen: https://www.vsv.be/pers/klik-kinderen-altijd-correct-vast-in-de-auto/

Ook de PZ Aalter hecht hier een groot belang aan en zal met de start van het schooljaar zeker hiervoor acties organiseren.

Beloof jij ook je kind steeds vast te klikken?  Beloof het dan op www.beloofd.be!
Bekijk zeker ook eens het filmpje “Klik je kids altijd vast” van Kijk Uit van 21 augustus laatstleden: https://bit.ly/2QqMyWM.

COVID19

Gelieve vanaf vandaag steeds een mondmasker te dragen wanneer u zich aanbiedt bij onze diensten.
Zo zorgen we samen voor uw en onze veiligheid!
#samentegencorona #coronavirus #covid19 #samensterk #aalter

Vacature niveau B - ICT Consulent

Ter versterking van de politiezone Aalter zijn we op zoek naar een gemotiveerde, betrouwbare, enthousiaste en flexibele administratieve ICT-consulent (burgerpersoneel niveau B, voltijds 38 u/week).

Alle nuttige info kan je bekomen via pz.aalter@police.belgium.eu.