Overzicht feiten weekend

Zaterdag 06 april 2019 werd een 53 jarige dame uit Maldegem omstreeks 15 uur slachtoffer van een pick pocket in de Lidl te Maldegem. Uit de jaarcijfers blijkt dat gauwdiefstallen in 2018 in vergelijking met de vorige jaren gestegen zijn. Wees alert en biedt deze gelegenheidsdieven geen kans: leg uw portefeuille niet los in uw karretje of mandje, steek uw portefeuille in een handtas of jaszak en sluit deze goed af.

Er werd tevens melding gemaakt van vandalisme en schade aan vier graven op het kerkhof van Adegem Dorp. Wie info heeft over de verdachten van deze laakbare feiten, gelieve contact op te nemen tijdens de kantooruren met onze diensten via 050/727170. Alle info is van harte welkom.

Zaterdagnacht werd omstreeks 01 uur een bromfietser staande gehouden in de Gidsenlaan omdat hij zonder licht reed. De 19 jarige jongeman uit Maldegem bleek niet verzekerd, en rond te rijden met een gewiste nummerplaat. De bromfiets wordt daarom tijdelijk in beslag genomen.

Op zondag 07 april 2019 om 01.30 uur werd een uitslaande brand vastgesteld in een losstaande schuur in de Lindestraat. De bewoners werden gewekt door een opmerkzame buur. De brandweer kwam ter plaatse. De brand was duidelijk accidenteel. Er waren geen gewonden en er was geen gevaar voor overslaan.