Hoe kan ik een afspraak maken?

Je kan bij de politie Maldegem een afspraak maken voor een gesprek, een aangifte of een klacht. Daarnaast blijven het politiehuis en de politiewijkpost ook toegankelijk zonder afspraak.

Waarom op afspraak?

Het grote voordeel van werken op afspraak is dat je niet lang hoeft te wachten. Je wordt dus sneller geholpen. Je privacy vaart er wel bij (er staat nu immers niemand achter je te wachten) en bovendien weet je op voorhand welke documenten je moet meebrengen.
Als je zonder afspraak binnenwandelt, kan het zijn dat je niet onmiddellijk kan geholpen worden en je op een later tijdstip dient terug te keren.

Een afspraak maken via de website, hoe doe je dat?

Via deze link kom je in de agenda terecht.
Vul enkele gegevens in zoals je naam, adres, telefoonnummer.
Kies een onderwerp uit de lijst. Vind je niet wat je zoekt? Kies dan 'overige' en licht eventueel toe.
Je krijgt een overzicht van de mogelijkheden in de agenda. Kies een moment dat voor jou past.
Je krijgt een bevestiging van de afspraak en eventueel een overzicht van de documenten die je dient mee te brengen. Indien je dat wenst, ontvang je de herinnering ook via mail. Via de herinneringsmail kan je de afspraak achteraf nog wijzigen of annuleren indien nodig.

Een afspraak maken via de telefoon

Lukt het niet via de website, of beschik je niet over een internetverbinding? Je kan ook een afspraak maken via de telefoon, op het nummer 050 72 71 70.
Uiteraard blijven wij als politie dag en nacht klaar staan om dringende politiehulp te garanderen in de politiezone. Voor dringende hulp bel je het noodnummer 101.

De mogelijkheid blijft uiteraard om binnen te springen zonder afspraak. In principe, afhankelijk van de ernst en dringendheid, krijgen de mensen met afspraak voorrang.

Je vraag blijft onbeantwoord? Contacteer ons via het contactformulier of telefonisch via +3250727170.