PZ Brakel goes Social.

Een gloednieuw project in onze zone is 'PZ Brakel goes Social'. Met dit project willen we inzetten op het verhogen van de samenwerking met jou, de burger, om samen te werken aan de veiligheid en leefbaarheid van je buurt. Dit gaan we doen aan de hand van een driesporenbeleid.

  1. Spoor 1: Sociaal
  2. Spoor 2: Digitaal
  3. Spoor 3: Gedrukt

Spoor 1 : Sociaal

Op dit spoor draait alles om face to face contacten, spreken met elkaar en vooral luisteren naar elkaar, nagaan wat er leeft, ... Politiezone Brakel neemt reeds heel wat initiatieven om meer in contact te komen met de burger.

Spoor 2: Digitaal

In spoor 2 draait alles rond digitale communicatie. Politiezone Brakel/Maarkedal/Horebeke/Zwalm zal de vernieuwde website als uitgangspunt gebruiken in al haar digitale communicatie. Natuurlijk wil de zone ook investeren in het gebruik van sociale media, wederom om samen met jou de veiligheid en leefbaarheid in je buurt te verhogen. Digitale communicatie zal dan ook een opstap vormen om tot burgerparticipatie te komen.

Volg ons op onze Facebookpagina Lokale Politie Brakel Horebeke Maarkedal Zwalm https://www.facebook.com/politiebrakel

Volg ons op onze Instagrampagina pzbrakelhorebekemaarkedalzwalm PZBRAKELHOREBEKEMAARKEDALZWALM (@pzbrakelhorebekemaarkedalzwalm) • Instagram-foto's en -video's

Volg ons op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCmMaq9RzZ09vjzb5REIZQhw

Spoor 3: Gedrukt

Het derde en laatste spoor beslaat alles van de geschreven pers en berichten. Ook hier willen we tegemoet komen aan de vraag van de inwoners. We streven ernaar, om in de gemeentelijke bladen, meer informatie aan te leveren op maat van de inwoners. Daarnaast spreekt het voor zich dat de persverantwoordelijke zich engageert, om binnen het wettelijk kader, de pers te woord te staan.