Wegenwerken

Hier vindt u een overzicht van de wegenwerken die binnenkort gepland zijn.

  • 25/11 - 6/12: fietspad N41 tussen rotonde Duivenhoek Elversele en Mirabrug Hamme afgesloten. Fietsers kunnen via tweerichtingsfietspad aan de overzijde van de baan rijden, tot aan Biezestraat Hamme.
  • 23/9 - 6/12 Schoenstraat Temse: beurtelings verkeer
  • 4/12 - 13/12:  voetpad Gasthuisstraat Temse heraangelegd tussen nummers 106 en 140. Er zal eenrichtingsverkeer van toepassing zijn in de rijrichting van de N16. Fietsers en bromfietsers kunnen wel in beide richtingen door.
    Omleiding is voorzien via de Piet Nutenlaan, Theo De Deckerlaan en Gebrs. Van Raemdonckstraat. In de Piet Nutenlaan zal er eenrichtingsverkeer zijn tussen de Gasthuisstraat en de Oscar Van Durmelaan in de richting van de Theo De Deckerlaan.
    Voor de bewoners die een garage hebben met toegang via de Gasthuisstraat (oude bedrijventerrein Wittock - Van Landeghem) wordt parkeerplaats voorzien t.h.v. het kerkhof.
  • 16/9 - 13/12/19: Krijgsbaan - Kapelstraat Kruibeke: Er wordt gewerkt met tijdelijke verkeerslichten. Omleiding voorzien langs N16 - E17 - N485 in beide richtingen. 
  • - 31/12: aanleg riolering Burchtstraat Kruibeke: Op 3 juni starten de effectieve werken in de Burchtstraat. Detail van de impact.